Visma Flyt Skole

De fleste har nå lastet ned appen, men vi ønsker gjerne at ALLE skal gjøre dette, da alle meldinger fra skolen blir sendt via appen. Min skole lastes ned og installeres som en helt vanlig app fra Google Play-butikken for Android brukere og fra App Store for IOS brukere.

Les mer: VFS_min skole app_med fravær_foresatte

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.visma.vfsmobileparentapp

https://itunes.apple.com/no/app/min-skole-foresatt/id1355018418?mt=8

Visma Min Skole-app, er en tjeneste for skole-hjem dialog. Appen vil gjøre det enda enklere for foresatte å holde følge med på hva som skjer i sitt barns skolehverdag. Appen er tilknyttet skyløsningen Visma Flyt Skole og erstatter den digitale meldingsboken, som er en SMS-tjeneste.

Når foresatte laster ned appen, logger de seg på med ID-porten første gang. Aktuelle barn som er i skolen vil da komme opp automatisk og dialogen med skolen kan starte. Min Skole vil gi foresatte rask tilgang til informasjon, slik at de kan holde seg oppdatert på hva som skjer i deres barns skolehverdag.

Med appen vil hjemmet kunne registrere fravær direkte og skolen vil kunne gi foresatte informasjon om timeplan, lekser og aktiviteter. I tillegg kan både foresatte og skole sende og motta meldinger om forhold rundt barnet, som for eksempel ved aktiviteter utenom vanlig timeplan.